Brandul reprezintă întruchiparea simbolică a tuturor informațiilor legate de un produs, serviciu sau organizație. Cu alte cuvinte, brandul ești tu, brandul este afacerea ta. Pentru Agvila Media, brandurile sunt făcute din OAMENI, așa încât aceștia ar trebuie să fie centrul tuturor proiectelor.

Toate strategiile de comunicare gândite de Agvila Media se centrează pe oameni, deoarece un brand este gândit de către oameni, pentru oameni, iar el va fi în totalitate despre oameni.

Cum explicăm acest lucru? Simplu!

Un produs de calitate va fi lansat pe piață de oameni profesioniști, pentru a satisface nevoile altor oameni.

La Agvila Media gândim pentru fiecare client o strategie de branding completă, axată pe costruirea unui mesaj compex, care să poziționeze brandul într-un mod pozitiv în mintea tuturor consumatorilor, întipărind prin mesaje persuasive valorile și filosofia brandului pe piață și făcând consumatorii să se contopească cu aceste elemente.

Ai o idee de afacere? Noi venim cu planul și cu o echipă profesionistă pentru a da viață acelei idei și pentru a o implementa profitabil pe piață.

branding

Poți apela la noi pentru:

  • Identitatea vizuală a brandului: logo + materiale grafice (Cum arată brandul?)
  • Identitatea conceptuală: conceptul de bază al brandului / imaginea cu care este asociat de către consumatori (Cine este, ce este brandul?)
  • Identitatea verbal: slogan + materiale text (Cum vorbește brandul?)
  • Strategie de branding / rebranding (Cum se dezvoltă brandul, cum comunică și cum își menține poziția pe piață?)

 

Vrei să răspunzi clienților tăi într-un mod profesionist la toate aceste întrebări? Vino la Agvila Media să construim împreună branduri prin OAMENI!