ÎNCEPUTURI

Începuturi

          Agvila Media este o agenție media națională, apărută pe piață din dorința de a oferi servicii de publicitate profesioniste. Este agenția media ce are în centru oamenii și ideea conform căreia brandurile sunt făcute din OAMENI.

 

Ne-am început activitatea în anul 2005, într-o primăvară energică și plină de avânt. Serviciile oferite la acea vreme se rezumau la vânzarea de spațiu publicitar și publicitate LED screen. De asemenea, reușeam în același an să ne poziționăm ca profesioniști pe piața de producție audio – video. Am început ca un studio de producție ce livra constant spoturi radio de calitate.

 

În anul 2010 ne-am extins și am devenit REGIE DE VÂNZĂRI RADIO ZU. Am reușit astfel să intrăm pe noi piețe: Cluj, Iași, Buzău, Botoșani, Piatra Neamț și mai apoi Ploiești. Mulțumită oamenilor ce ne-au acordat încredere, ne-am diversificat paleta de servicii.

La momentul actual vă putem sta la dispoziție cu următoarele servicii:

Publicitate Radio
Media Buying
Producție publicitară
Promovare Online
Content & Copywriting
Strategie de Comunicare

În prezent, Agvila Media promovează o idee la fel de complexă și puternică, conform căreia brandurile sunt făcute din OAMENI. Scopul nostru, ca agenție media națională, este să creăm campanii de comunicare complexe cu un mesaj puternic.  Dorin să satisfacem nevoile clienților și să oferim brandurilor promovate avantaje majore pe piață.

Filosofia Agvila Media

Dorim să oferim clienților noștri soluții complete de comunicare și, prin implementarea profesionistă a acestora, să generăm rezultatele dorite de fiecare client în parte. Ne place să creăm branduri prin oameni.

Promisiunea Agvila Media

Nu ne place să ne numim vizionari, deoarece preferăm lucrurile gândite strategic și planificate pas cu pas. Ne dorim poziționarea pe piață ca punct de reper atunci când clienții caută o agenție media națională.

Am apărut pe piață pentru a oferi servicii de media și publicitate într-o manieră profesionistă. Promisiunea noastră este că ne vom păstra poziția în acest sens. În timp vom reprezenta o opțiune importantă în domeniul comunicării pentru fiecare colaborator.

Valorile Agvila Media

Ne caracterizează valori precum:

  • Dinamismul
  • Flexibilitatea
  • Creativitatea
  • Perseverența
  • Seriozitatea

Aceste valori stau la baza tuturor proiectelor noastre și ne susțin în setarea și atingerea obiectivelor.

 

AGVILA MEDIA – branduri prin OAMENI