publicitate radio

Primele oferte de publicitate radio – Agvila Media

Publicitatea RADIO a marcat începuturile unei povești de succes de peste un deceniu la Agvila Media. În primăvara anului 2005 am scris primele rânduri din ceea ce urma să devină Agvila. Totul a pornit de la un studio de producție audio, 2 oameni entuziaști și un dram de creativitate.

Am pornit la drum cu dorința de a oferi clienților noștri spoturi radio de calitate și soluții de comunicare pliate pe nevoile reale și pe cerințele pieței de la acea vreme. Ofeream, de asemenea, soluții de comunicare prin LED Screen și vânzare de spațiu publicitar. Încă de la început, ne-am bazat toate proiectele pe seriozitate și am fost perseverenți în cadrul fiecărei colaborări.

Urmărim noi direcții pe piața de publicitate radio.

Dinamismul și flexibilitatea, dar și dorința de a evolua și de a ne hrăni spiritul creativ, ne-a împins mai departe. Așadar, în anul 2010 Agvila Media a devenit regie de vânzări RADIO ZU. Povestea avea să capete amploare din acest punct, iar deschiderea echipei Agvila Media față de noi provocări începea să depășească orice limită.

Am învățat să ne dezvoltăm în permanență. La momentul actual spoturile realizate de Agvila Media garantează rezultate din ce în ce mai mulțumitoare pentru clienți. Oferim servicii de publicitate radio la cel mai înalt nivel calitativ.  Totuși, punem accent în același timp pe oferte de preț benefice clienților.

Agvila Media oferă servicii de publicitate radio, punând accentul pe satisfacția clienților, având în centru ideea conform căreia Brandurile sunt făcute din OAMENI!

Echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție cu:

  • Scripturi pentru spoturi RADIO
  • Strategie de comunicare pe RADIO
  • Servicii de media planning și media buying
  • Difuzare spoturi publicitare pe RADIO ZU
  • Producție spot RADIO